Lemeztúrás okostelonnal - iCrates

Nagyon hasznos alkalmazás, azoknak a zene kedvelőknek akik 2012-ben hajlandóak áldozni olyan technológiákra mint a CD  vagy Vinyl.

iCrates magazin a vinyl témakörre specializádott zenei oldal. A szerkesztők gondoltak egyet és összehoztak egy hasznos kis alkalmazást a vinyl junkieknak, gyüjtőknek vagy csak az egyszerű zene szerető közegnek, ami megkönnyíti számukra a válogatást. Hasznos segítség lehet piacokon, börzéken, ahol nincs lemezjátszó. vagy ha ott hagytuk volna a hordozható Volkwagen kis autónkat.

A kétféleképpen kezdhetjük használni az iCrates-t, beépített vonalkód olvasóval könnyen és egyszerűen azonosíthatjuk lemezen lévő kódot. A második lehetőség, hogy manuálisan megadjuk az elődaó nevét, lemez címét vagy a katalógus számot. 

Majd megfelelő módon kilistázza, megnézhetjük mennyire reális áron kínálják a Discogs eladások alapján. Lehetőség van a számok meghallgatasára iTunes preview-n keresztül és egyes esetekben Youtube videón is  bár itt egyes esetekben értelmezhetlen találatokat dobott ki az alkalmazás. 

A keresések emailben elküldhetőek, Twitteren és Facebookon megoszthatóak. Ezenfeül pedig “kedvenc listát” is készíthetünk, ami exportálható.

Az alkalmzás ára: 2,39€ és iOS-n elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilise.blog.hu/api/trackback/id/tr734316545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása