Mobilon is innovál az IKEA: Áruház a zsebedben

Az IKEA ismét sikeresen hozza a jó házigazda imidzsét legújabb mobilappjukkal, amely jelentősen megkönnyíti okostelefonnal rendelkező vásárlóik életét.
Az IKEA Mobile Shopping Application lehetővé teszi a vásárlók számára az IKEA termékek könnyed áttekintését, vásárlási listák összeállítását és a kiválasztott termékek lokalizációját egy bolttérkép segítségével.

 

"Főcélunk ezzel az alkalmazással az volt, hogy még nagyobb élménnyé tegyünk minden vásárlást," nyilatkozta Madeleine Löwenborg-Frick a kanadai IKEA
PR Managere a Mobile Commerce Daily-nek. "Azt szeretnénk, hogy az emberek felkészültebben érkezzenek a boltokba és az ott töltött idejüket hatékonyabban használhassák fel."
Az app egyelőre csak Kanadában és néhány másik országban érhető el angol és francia nyelven iPhone-ra és Androidos készülékekre egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilise.blog.hu/api/trackback/id/tr214524668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása