Nike + Személyi tréner a kézben

A Nike már az okostelefon bumm előtt is komoly energiát fektetett a mozgás és hordozható elektronika kapcsolatába. Évek óta szorosan együttműködik Apple-lel melynek gyümölcse volt a Nike+ Running technológia. 

Nemrégiben frissítette termékeit a Nike+, már nemcsak futás közben vizsgálhatjuk mennyit mozgunk egy nap hanem, a Fuelband-re keresztelt karkötő képes más mozgás folyamatot is mérni. Legyen az tenisz, foci vagy egyéb sport.  

nike fuel

 

Mi magunk állíthatjuk be, az aznapi elérendő teljesítendő mozgás mennyiséget. Mindennek a lekövetése iPhone-on keresztül történik.  Bluetoothon vagy USB-n keresztül pedig  Nike+ oldalrára feltöltve visszanézhetjük addigi teljesítményünket és összehasonlíthajuk más felhasználókkal. 

Idén nyáron a polcokra kerülő Nike+ Basketball kifejezetten a kosarasok szerelemeseinek nyújt megoldást arra, hogy egy edzés vagy meccs alatt lekövesse mennyit léptek, hány kalóriát égettek és milyen magasra ugrottak. 

 

További információ: Nike+

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilise.blog.hu/api/trackback/id/tr324191901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása